Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Jasir napisał:
ja pieprdole
180 osób chciało słuchać tego idioty ???

tragedia,
może Boluś opowiedz co o okrągłym stolcu ?
jak to piłeś z Michnikiem i Kiszczakiem ?
łajzo piepszona

Sekretarz stanu i szef sztabu premiera Vidar Helgesen, była prezydent Finlandii Tarja Halonen oraz byli ministrowie spraw zagranicznych Knut Vollebæk i Jonas Gahr Støre. Konferencję poprowadził Kjell Magne Bondevik, prezes Oslo Senter for Fred og Menneskerettigheter... i 180 innych osobistosci swiata polityki, finansow, kultury...
Jednym slowem banda idiotow.

Gdzie im tam do Mira Zbycha Jasira...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
sllodowy1
(sllodowy1)
Wiking
ty prostaczko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(elkajan)
Początkujący
a ty ile ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(elkajan)
Początkujący
ludzie opamietajcie się.Ten człowiek to symbol.Nasza narodowa duma.Jężeli ktos przejdzie do historii to tylko dzięki niemu.Obejrzyjcie film 1492.KIlka ostatnich momentóe tego filmu.Cały świat docenia zasługi Lecha Wałęsy oprócz was /niektórych/.Czy naprawdę wszyscy tak myślicie ?Niemcy już chca przejąć inicjatywę że cała przemiana komunizmu zaczęła sie u nich od obalenia muru berlińskiego.Nie dajcie się .Jesteśmy Polakami bądżmy dumni z tego.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
Chciałbym poznac nazwisko bohatera- tłumacza,który podjął się przekładu tego belkotu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
elkajan napisał:
.Nie dajcie się .Jesteśmy Polakami bądżmy dumni z tego.
no no no
mnie już dwa razy w życiu wyzwano od Polaków i dość
Określenie Polack stosowane jest jako pejoratywna i pogardliwa nazwa nadawana Polakom.

W amerykańskim angielskim stosuje się "Polack", po niemiecku używa się określenia "Polacke" lub "Pollack", w języku niderlandzkim określenie to brzmi natomiast "Polak".
pl.wikipedia.org/wiki/Polack
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(elkajan)
Początkujący
Sam widzisz że trzeba jednego powtarzam jednego człowieka który poprowadziłby naród .Teraz wymysla się na Lecha Wałęsę że nie był sam ale to włąśnie on przejdzie do historii.I o dziwo mimo jego wykształcenia czasem warto go posłuchać chociażby po to aby skonfrontować z nim swoje poglądy.Czy mówi dobrze ? nie wiem ale akurat miałem 20 lat jak nastapił okres przemian /transormacji /i Jak zaczynała się nasza wędrówka ludów po Swiecie.Za komuny nie byłbym nigdzie powtarzwam nigdzie .A pamiętasz może ORMO ,ZOMO i wszędobylskich szpiegów i domosicieli?Dzisiaj możesz na Wałęsie wieszać psy i nikt nic ci nie zrobi.Ale zastanów się dlaczego cały świat go docenia a ciebie nie ? Może to właśnie jesteś ty który obali żądy POPISU i poprowadzi naród ku swietlanej przyszłości
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(elkajan)
Początkujący
Nie wiem czy to było przezywanie czy określenie miejsca z którego pochodzisz.,Zernij do historii.Mamy powody do dumy mimo pewnych złych rzeczy.A tak swoją drogą sam nieraz się łapię na tym że mówię na norwegów norki nie złośliwie bo dają mi pracę ale tak się po prosty samo wyrywa.Tak jest podobnie ze słowem k...a które u nas jest dość popularne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
cóż pewnie więcej po świecie jeździłem niż ty i widziałem
a wszędzie Polak to najgorsza kurwa, zawistna, nieumiejąca się wspomagać, ciesząca z czyichś upadków,
a lepiej se filma obejrzyj
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok